MENIU

Luna în Săgetător. Zodiile au parte de liniște. Una singură va avea cea mai NEAGRĂ perioadă

Luna în Săgetător. Zodiile au parte de liniște. Una singură va avea cea mai NEAGRĂ perioadă 

Luna intră în Săgetător, iar energia acestui eveniment crește și rămâne la un nivel maxim în următoarele zile. Configurația planetară din această perioadă va rămâne valabilă timp de două săptămâni, până când noul ciclu astral va începe.

Luna în Săgetător este cel mai emoțional eveniment din această vară. Săgetătorul este un semn masculin, care reprezintă nevoile egoului nostru. Luna va aduce în prim plan necesitatea împlinirii nevoilor personale. Acest eveniment ne va face să privim întregul tablou al vieții noastre și să trecem dincolo de gândurile de moment, de cuvinte și de tot ce ne înconjoară. Luna în Săgetător ne provoacă să facem mai multe călătorii, să dăm importanță educației și spiritualității și să ne întărim credințele.

Cum influențează Luna în Săgetător zodiile:

Berbec

Situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil în această perioadă. Acest lucru îți va permite să te concentrezi mai mult asupra familiei și a vieții spirituale. Vei pleca într-o călătorie împreună cu cei dragi care te va ajuta să te relaxezi și care te va apropia foarte mult de toți membrii familiei.

Taur

Deși Marte îți cam forțează mâna și te face să fii agitat și nervos, Luna în Săgetător va mai liniști apele din sufletul tău. În relația de cuplu ai parte doar de clipe frumoase și simți că ești mai îndrăgostită ca niciodată. Încearcă să profiți de efectele benefice ale acestui eveniment și să pleci într-o călătorie de relaxare cu persoana dragă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Mai multe articole despre:
horoscop horoscop vara lună în săgetător