MENIU

Ludovic Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Florin Cîțu (Inquam/O.Ganea)

Fostul președinte PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că, împreună cu serviciile secrete „ au distrus partidul”. Declarația a fost făcută într-un cerc de apropiați și susținători, după ce fostul lider și-a anunțat, de la tribuna oficială, demisia de la șefia Camerei Deputaților, dar și încetarea oricărie relații cu șeful statului.

După ce a ieșit din sala complexului Romexpo, Orban a rămas să vorbească cu susținătorii săi, iar  colegilor care spuneau că nu pot continua cu Florin Cîțu președinte le-a spus, textual: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”, potrivit Europa Liberă.

„Nimic nu e definitiv, fiți tari, lacrimile vă ajută să vă descărcați energia negativă, nu m-a bătut Cîțu. Haideți să fim serioși, nu luăm decizii la cald! Mâine veniți să ne susținem candidații. Trebuie să acceptăm rezultatul”, le-a mai spus Ludovic Orban susținătorilor săi.

În discursul de după anunțarea rezultatelor, Orban le-a mulțumit celor aproape 1.900 de delegați ai PNL care l-au votat, l-a felicitat pe Florin Cîțu, dar a și anunțat că între el și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.