MENIU

Ludovic Orban dezminte acuzațiile PSD: PNRR este într-un proces de îmbunătățire, nu a fost respins

Ludovic Orban

Ludovic Orban a dat asigurări luni că Planul Național de Redresare și Reziliență nu a fost respins, așa cum susține PSD, ci că trebuie făcute unele corecții. ”Avem și noi anumite puncte de vedere de care considerăm că trebuie să se țină cont”, a precizat liderul PNL. 

”Am abordat problema Planului Național de Redresare și Reziliență. Pentru a elimina orice greșeală de percepție publică făcută de PSD, repet că Planul nu numai că nu a fost respins, ci este în analiză și într-un proces continuu de îmbunătățire astfel încât să corespundă exigențelor privind regulamentul stabilit la nivelul C.E. Guvernul este implicat în ducerea acestor negocieri cu C.E. și, în mod clar, va efectua toate aceste corecții, îmbunătățiri, modificări care sunt solicitate astfel încât PNRR să fie aprobat la nivelul UE. Avem și noi anumite puncte de vedere de care considerăm că trebuie să se țină cont”, a precizat Orban luni, la finalul ședinței Biroului Executiv al partidului. 

Citește și: ”Ludovic Orban, apel la unitate în partid înaintea alegerilor locale anticipate. Cum se apără după acuzațiile de trădare”

Mai multe articole despre:
ludovic orban pnrr