MENIU

Ludovic Orban cere mobilizare de amploare la numărarea voturilor: ”Cunoaștem obiceiurile celor cu care ne luptăm de 30 de ani”

INQUAM - Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a cerut, duminică, după închiderea urnelor, o mobilizare de amploare a tuturor delegaților din secțiile de votare. Prim-ministrul le-a cerut acestora să fie extrem de atenți la numărarea voturilor, precizând că știe obiceiurile celor cu care luptă de 30 de ani.

”Solicit către toți delegații din secțiile de votare ai formațiunile politice democratice să fie extrem de atenți la numărarea voturilor. Cunoaștem obiceiurile celor cu care ne luptăm de 30 de ani. Sunt încrezător că odată opțiunile cetățenilor exprimate, ele vor fi respectate la numărarea voturilor și sunt încrezător în capacitatea PNL de a construi o majoritate alături de forțele democratice pentru formarea unui guvern în termen cât mai scurt.

Transmit un mesaj către cei care nu au votat: puterea într-o societate aparține cetățenilor. A nu o exercita înseamnă a o lăsa în mâna altora. Cu cât numărul votanților este mai mare, cu atâta democrația este mai puternică și mai reprezentativ. Vom încerca să-i reprezentăm pe toți românii, atât pe cei care au votat, cât și pe cei care nu au votat”, a declarat Ludovic Orban, imediat după primele rezultate ale exit poll-urilor.

Exit poll Realitatea - Insomar IC:

PNL - 32,80 %

PSD - 28,20 %

USR-PLUS - 15,60 %

PMP - 6,00 %

Mai multe articole despre:
vot alegeri parlamentare 2020 ludovic orban