MENIU

Ludovic Orban, avertisment TRANȘANT: Pe 25 septembrie aveți de ales între o soluție BUNĂ și una PROASTĂ. Între A FI și a NU FI PNL

Ludovic Orban, președintele PNL

Avertisment tranșant al liderului PNL Ludovic Orban, la prezentarea moțiunii sale în fața filialei Râmnicu Vâlcea, orașul natal al lui Florin Cîțu. "Pe 25 septembrie aveți de ales între o soluție BUNĂ și una PROASTĂ, între A FI sau a NU MAI FI PNL", a afirmat Orban.  

"Când a început această cursă, credeam că avem de ales între o soluție bună și una mai puțin bună. Acum, o spun limpede, aveți de ales între o soluție bună și una rea. Și mai rău, aveți de ales între a fi sau a nu mai fi PNL. (...) Eu sunt președintele PNL și nu cred că e normal ca liderul partidului să fie atacat de colegii săi mai rău decât a fost de pesedinști, dar am preferat să tac, să am un discurs echilibrat, să prezint soluții pentru diverse probleme concrete cu care se confurntă oamenii," a afirmat ORBAN.

Liderul PNL a relatat și cum a înlăturat "echipacâștigătoare" oamenii care-l susțineau sau care pur și si simplu au fost susținuți de Ludovic Orban pentru a accede în diverse funcții, până la fotolii ministeriale.

"L-ați văzut printre susținătorii mei pe Alexandru Nazare, un ministru care știe cât e inflația și cât este salariul minim. N-a fost bun, deși a avut o colectare peste cele mai bune previuzni. N-a fost bun, pentru că "nu era acolo", nu era de-al lor. Mă mir că nu l-au schimbat și pe Adrian Oros, probabil și-au dat seama că dacă-l schimbă și pe el e groasă rău", a mai declarat Orban la Râmnicu Vâlcea.

Mai multe articole despre:
orban ludovic orban citu florin citu