MENIU

Ludovic Orban, avertisment pentru tabăra Cîțu: ”Vom deveni adversari care se luptă până la moarte”

Ludovic Orban. Foto: Facebook

Preşedintele PNL a declarat în fața colegilor liberali din Brașov că, în cursa pentru câștigarea unui nou mandat la șefia partidului, alături de el au rămas oameni de caracter, cinstiți, care au fost amenințați sau și-au pierdut funcțiile. Ludovic Orban și-a avertizat adversarii să nu îl aducă în situația în care să nu mai aibă nimic de pierdut.

Orban a transmis, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că, în situația în care el și echipa sa nu vor mai avea nimic de pierdut, vor deveni adversari ”care se luptă până la moarte”, precum ”tigrul rănit care se luptă până își înfrânge adversarul.”

”De fiecare dată când ai putere, foarte mulți oameni vin la tine, nu ca să comunice cu tine ca om, ci vin pur și simplu să își rezolve problemele sau vin pentru că tu poți să le oferi ceva. 
Au rămas lângă mine oamenii de caracter, oamenii serioși, oamenii cinstiți, oameni care au fost amenințați, oameni care și-au pierdut funcțiile, oameni care au fost aduși în situația aproape de a nu mai avea nimic de pierdut. 
Am spus întotdeauna competitorilor cu care am fost de-a lungul timpului, nu mă aduceți pe mine și pe susținătorii mei în situația în care nu mai avem nimic de pierdut, pentru că atunci vom deveni adversari care se luptă până la moarte, învingându-și instinctul de conservare, așa cum este tigrul rănit care se luptă până își înfrânge adversarul”, a declarat liderul PNL.