MENIU

Lucian Bode: Primul pacient dintre cei 5 răniţi în accidentul din Bulgaria a ajuns la Spitalul Floreasca

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a anunţat că primul pacient dintre cei cinci români răniţi în accidental din Bulgaria a ajuns în România, la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi urmează ca şi restul pacienţilor să fie transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri.

„Din păcate, în urma acestui tragic accident din Bulgaria în care a fost implicat un autocar cu cetățeni români, s-au pierdut vieți. Transmit sincere condoleanțe și putere să treacă peste această cumplită încercare familiilor și prietenilor compatrioților noștri care au pierdut pe cineva drag și apropiat. Le doresc răniților însănătoșire grabnică! Multumesc echipelor medicale și celorlalte autorități din România și din Bulgaria care s-au mobilizat urgent și au găsit soluții pentru a-i ajuta pe toți cei care aveau nevoie. În astfel de momente conteaza enorm solidaritatea și un sistem de urgență funcțional”, a spus Bode.

Ministrul a anunțat că primul rănit a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca, iar ceilalți patru urmează să fie aduși cu elicoptere SMURD în cursul zilei. Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite de autoritățile bulgare. Un autocar înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 25 de pasageri, dintre care șapte cetățeni turci, iar restul români, a fost implicat sâmbătă dimineața intr-un accident rutier în Bulgaria. Patru români au murit.

Mai multe articole despre:
Lucian Bode accident bulgaria