MENIU

Lovitură pentru denunțătorul lui Florian Coldea: Cătălin Hideg va fi judecat în apel de același complet

Inquam Photos

Lovitură pentru denunțătorul lui Coldea. Omul de afaceri, Cătălin Hideg, va fi judecat în apel de același complet, în ciuda faptului că Florian Coldea și Dumitru Dumbravă i-ar fi promis că vor interveni pentru el în justiție pentru o condamnare cu suspendare. 

Omul de afaceri Cătălin Hideg se confruntă cu o nouă lovitură în procesul său judiciar. În ciuda promisiunilor făcute de fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, că o să intervină în justiție pentru o condamnare cu suspendare, Hideg va fi judecat în apel de același complet de judecată.

Hideg ceruse schimbarea celor două judecătoare, însă Curtea de Apel a respins solicitarea sa.

STENOGRAME explozive din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă: Cum se plănuia plecarea din țară a lui Hideg

Cătălin Hideg a apelat la procurori pentru ajutor, după ce avocatul Doru Trăilă a recurs la un executor judecătoresc și i-a pus poprire pe conturi pentru suma de peste 1,5 milioane de lei. Acești bani sunt datorați în baza unui contract de consultanță, contract care face, de altfel, obiectul dosarului penal al generalilor, deschis de procurori. În acest context, Hideg susține că i s-ar fi cerut suma de 600.000 de euro, plus TVA, pentru a scăpa de un dosar deschis de Parchetul European.

Cătălin Hideg a ajuns la DNA! Denunțătorul mafiei coldiste, la audieri: „Vor să-mi ia firmele”

Mai multe articole despre:
catalin hideg dosar