MENIU

Lovitură pe piaţa media, două televiziuni s-ar putea închide

Probleme pentru societatea care deține licențele pentru două posturi TV și un site, după ce un asociat a cerut, în instanţă, declanşarea procedurii de insolvenţă.  

Este vorba de Clever Media Network SRL, firmă deţine licenţele pentru pentru LOOK TV şi LOOK PLUS, prima dintre ele find preluată de la TRANSILVANIA LOOK SRL din Cluj-Napoca, potrivit evz.ro.

În afară de aceste două televiziuni, firma mai deţine site-ul profit.ro şi licenţă pentru o televiziune de business cu acelaşi nume, dar care încă nu emite.

Până la lansarea televiziunii de business, CLEVER MEDIA NETWORK SRL are o problemă cu business-ul pe care îl desfăşoară, susține supervizor.ro.
 
Unul dintre partenerii de afaceri, Blaga Ionuț Cristian, persoană fizică autorizată, agent economic din Sânnicolau Român, judeţul Bihor, a depus pe 20 iulie, la Tribunalul Comercial Cluj, o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva CLEVER MEDIA NETWORK SRL.
 
Clever Media Network SRL Cluj-Napoca a fost înfiinţată în noiembrie 2012, cu un capital social de 200 lei, de către Adrian Gheorghe Tomșa (90%) şi Ioan Cosmin Filip (10%), iar funcţia de administrator a fost atribuită iniţial lui Victor Gongolea.

Firma prestează “activităţi de difuzare a programelor TV”, iar din octombrie 2017 este administrată de Sorin-Emil Lăpușan, iar structura actuală a asociaţilor este Adrian Gheorghe Tomșa – 96,77%, Victor Gongolea – 2,33%.

Mai multe articole despre:
TV