MENIU

Lovitură de teatru în cazul bonei filipineze care i-ar fi furat pe Vanghelie și Oana Mizil

<p>Oana Mizil</p>

Oana Mizil și Marian Vanghelie, au anunțat că merg la Poliție pentru a depune plângere împotriva bonei filipineze, angajată în urmă cu opt luni și care le-ar fi sustras bunuri și bani din locuință.

Filipineza ar fi furat din casa fostului primar un ceas de 20.000 de euro, două inele cu diamante și o sumă de bani.

La două zile după ce s-a aflat că bona i-a furat pe cei doi, au apărut informații potrivit cărora totul ar fi doar o invenție și că Judith Pamonang nu a furat nimic, potrivit Spynews.ro. Ba mai mult, bonei din Filipine i s-ar fi înscenat jaful de 20.000 de euro chiar de cei care fac acuzații.

Președintele comunității filipineze în România, Rouen Tiocson Reyes, a declarat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" că Judith nu a furat nimic din casa cuplului Vanghelie- Mizil. Totul a fost înscenat de nepoata lui Serghei Mizil şi a lui Marian Vanghelie, care ar fi inventat totul în momentul în care au aflat că ea nu a plecat din România.

“Este foarte trist pentru noi, comunitatea filipineză este acuzată! Judith nu a furat nimic, am vorbit cu ea, asta mi-a spus!. A întrebat-o pe Oana Mizil dacă poate pleca să îşi găsească un alt angajator. Ea şi-a scris demisia de două ori. Oana Mizil i-a spus bonei că dacă pleacă, trebuie să îi plătească toate cheltuielile pe care ea le-a făcut atunci când a angajat-o: viză, documente, bilet de avion etc. Oana m-a sunat înainte de a merge la televizor. Apoi am rămas surprins când am văzut-o pe sticlă. M-a sunat şi după intervenţia în direct şi mi-a spus că nu acuză comunitatea filipineză. Eu, personal, am avut o problemă după acest scandal. S-au publicat minciuni şi noi, filipinezii, suferim! A trebuit să rezolv o problemă personală, legată de permisul meu şi al soţiei mele în România, şi am experimentat discriminarea după acest scandal. Staţi puţin, le-am spus, nu ne implicaţi într-un proces prin publicitate. Nu putem să tratăm pe cineva ca şi cum ar fi vinovat când nici măcar nu este un proces”, a declarat Reyes.

Mai multe articole despre:
Marian Vanghelie Oana Mizil