MENIU

Lovitura dată de iubitul Elenei Udrea. Cum a făcut 4 milioane de euro

Adrian Alexandrov a dat o lovitură financiară de proporţii în acest an, primul în care a lucrat ca agent imobiliar pe zona de lux.

Iubitul Elenei Udrea a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane euro în 2018, primul an în care a intrat pe piaţa imobiliară prin deschiderea unei agenţii afiliată la o importantă reţea internaţională. Cel mai scump imobil vândut anul acesta de Adrian Alexnadrov este o vilă din zona Arcului de Triumf din Bucureşti, achiziţionată de un om de afaceri străin cu 840.000 euro, scrie profit.ro.

Alexandrov spune că cele mai multe cereri au fost pentru zonele Dorobanţi, Floreasca şi Herăstrău şi că în portofoliul agenţiei pe care o deţine se mai află imobile din segmentul de lux, cu preţuri cuprinse între 1 şi 3,5 milioane euro. Iubitul Elenei Udrea nu se opreşte însă aici şi spune că şi-a propus ca anul viitor să-şi dubleze volumul de intermedieri.


”Ar trebui să ne aşteptăm la o creştere economică susţinută a pieţei imobiliare în următorii ani, în special pentru segmentul industrial/logistic, precum şi pentru cel de birouri, în măsura în care contextul economic va continua să fie favorabil şi în 2019”, a spus Alexandrov pentru profit.ro.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Adrian Alexandrov