MENIU

Lovitură cumplită pentru Mircea Badea. Acum a aflat

Dragoș Pătraru are mai mulți telespectatori decât Mircea Badea în 2015 la nivel național și pe comercial. Aproape egal la orașe, scrie paginademedia.ro.

AUDIENȚE ONE MAN SHOW. Care este cea mai urmărită emisiune de tip One Man Show anul trecut? Cine a ținut cei mai mulți telespectatori pe post la fiecare ediție dinte Starea Nației, cu Dragoș Pătraru, În gura Presei, cu Mircea Badea și Lumea lui Banciu, de la B1 TV?

Datele arată că, în 2015, Starea Nației cu Dragoș Pătraru, de pe TVR 1, a fost cea mai urmărită emisiune de tip one man show pe două targeturi: național și comercial. La orașe, media emisiunii lui Mircea Badea a fost cu puțin peste Starea Nației. De notat că emisiunile nu au concurat direct, fiind la intervale diferite. Care sunt cifrele?

DRAGOȘ PĂTRARU. La nivelul întregii țări, emisiunea Starea Nației a avut o medie de aproape 430.000 de români pe post, dintre care 230.000 de la orașe.

Cifrele emisiunii prezentate de Dragoș Pătraru sunt peste media de audiență a postului public, mai ales la nivel urban și pe targetul comercial. Astfel, Pătraru a avut o audiență de două ori mai mare decât media postului public pe 2015 (în 2015, media TVR 1 în Prime-Time era de 120.000 de telespectatori la orașe și 37.000 pe targetul comercial).

În 2015, Pătraru a avut două intervale diferite de difuzare. La începutul anului, emisiunea Starea Nației era difuzată de la ora 22.50. După plecarea lui Moise Guran, ora s-a schimbat. Din toamna lui 2015, Dragoș Pătraru a fost pe post de luni până joi, de la ora 22.00, apoi de la 22.30. TVR 1 mai difuza un Best of în fiecare duminică, difuzare care nu a fost luată în calcul în topul Paginademedia.ro. Mai mult aici

Mai multe articole despre:
emisiune Mircea Badea dragoș pătraru