MENIU

Locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți. Sunt mulți oameni care fac același lucru

Locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți. Sunt mulți oameni care fac același lucru

Chiar și atunci când crezi că ai casa foarte curată și bine pusă la punct din perspectiva igienizării, în aproape fiecare cameră din casă există pete care sunt adesea ratate. Ai mai jos o listă cu locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți.

Lista cu locuri de curățat poate părea extrem de lungă și descurajantă, chiar și fără a adăuga acele locuri greu accesibile. Cheia este să nu uiți de ele și să faci totul treptat.

Cel mai bun mod de a economisi timp cu curățarea casei este să ai o listă zilnică, săptămânală, lunară și anuală. Dacă faci treburile zilnice, adică lucrurile să fie la locul lor la finalul zilei, apoi să ai o curățenie săptămânală, una lunară, curățenia anuală nu mai este atât de provocatoare.

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți

Înainte de a începe o curățenie temeinică, vezi dacă ai toate materialelor de curățenie de care ai nevoie. Există câteva lucruri esențiale pe care toată lumea ar trebui să le aibă la îndemână. Printre acestea se numără un aspirator, mop, cârpe, cârpe din microfibră, perie de toaletă, detergent pentru spălat vase, detergenți universali, detergenți pentru sticlă, chituri și gresie.

După ce te-ai asigurat că ai totul la îndemână, trece în revistă și locurile pe care e posibil să nu le ai în vedere la fiecare curățenie.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

Tocurile ferestrelor

Curățarea ferestrelor poate fi o provocare care nu presupune numai curățarea sticlei. Nu uita să ștergi tocurile și pervazul de asemenea. Deschideți fereastra și curăță și zona în care fereastra se întâlnește cu cadrul.

Odată ce ai îndepărtat resturile cu ajutorul unei perii moi, folosește apă și detergent pentru o curățare în profunzime. Nu folosi nimic abraziv, deoarece acest lucru poate deteriora suprafețele de la ferestre.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Plinte

Nu te opri niciodată acolo unde podeaua se întâlnește cu peretele. Praful și murdăria se pot acumula pe plinte și este posibil să nu realizezi, dar dacă acestea sunt murdare, aspectul camerei poate să nu fie cel pe care ți-l dorești.

Dacă praful este problema, o cârpă uscată poate face plintele tale să arate mai strălucitoare, dar o soluție simplă din apă și săpun poate ajuta la curățarea zgârieturilor și poate face ca podelele și pereții să arate mai bine.

Citește continuarea aici

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Mai multe articole despre:
locuri casa curatenie