MENIU

Locuri abandonate de pe Pământ care te vor lăsa mut de uimire | Foto

Locuri abandonate de pe Pământ care te vor lăsa mut de uimire. Iată despre ce este vorba și unde se află acestea.

Locuri abandonate de pe Pământ

Există locuri pe planeta noastră care arată ca și cum ar fi desprinse din filmele de groază. Este interesant de văzut că anumite lucruri și locuri care au aparținut cândva unor comunități înfloritoare sunt luate înapoi de Mama Natură. Aruncati o privire la această colecție uimitoare de locuri abandonate de pe Pământ, situate în diverse colțuri ale lumii.

Kolmanskop, Namibia

 

Kolmanskop a fost locul unde a fost cândva una dintre cele mai cunoscute mine de diamante din istoria recentă. Minerii germani s-au înghesuit în acest oraș și în scurt timp aici au fost construite spitale, școli și primul tramvai din Africa.

Pe măsură ce mina de diamante a fost exploatată și lipsită de resursele sale, minerii și familiile lor și-au împachetat lucrurile și s-au îndreptat spre sud, în apropierea râului Orange, unde se află cea mai mare mină de diamante din lume.

Pădurea plutitoare, veche de 102 ani, din Sydney, Australia

 

Barca pe care o vedeți în imagine este SS Aryfield, doar una dintre bărcile abandonate în Homebush Bay din Sydney. Golful a fost folosit ca un cimitir de nave. Epavele de aici au fost cândva ambarcațiuni din întreaga lume aduse aici să fie demontate.

Când operațiunile au încetat, navele rămase au fost lăsate să se degradeze. Practic, Homebush Bay a devenit un cimitir plutitor pentru navele dezafectate. În timp, vegetația a crescut peste ambarcațiunile abandonate, formând niște păduri plutitoare.

Cele mai mari dezastre naturale care au avut loc de-a lungul istoriei. Unde au avut loc și ce tragedii au produs

Ultima casă de pe Insula Olanda, S.U.A.

Ultima casă de pe Insula Olanda, S.U.A.

Casa singuratică de pe o mică parte a Insulei Olanda spune o poveste despre o luptă aprigă între om și natură. Casa, construită în 1888, a rezistat eroziunii de-a lungul țărmului de pe Insula Olanda, timp de câteva decenii.

În ciuda eforturilor ultimului proprietar de a-și proteja proprietatea, apele învolburate și solul slab au avut ultimul cuvânt de spus și și au târât casa și pământul departe de Insula Olanda.

Case din lemn abandonate, Rusia

 

Pădurile Rusiei ascund unele dintre cele mai frumoase case din lemn construite vreodată. Aceste construcții au rămas nelocuite de ani de zile din cauza amplasării lor nefericite. Practic în mijlocul pustietății.

Aceste clădiri, încă au corpuri de iluminat, au ornamentele intacte și chiar mobilier. Ele au devenit în prezent o atracție pentru străinii și localnicii care pot înfrunta tundra aspră și temperaturile sub zero grade.

Oraș subacvatic în Shicheng, China

Citește continuarea AICI

Mai multe articole despre:
locuri abandonate travel curiozitati