MENIU

Liviu Dragnea îi răspunde lui Iohannis, după declaraţiile privind "ŢOPĂIALA FISCALĂ"

Comentariul legat de "ţopăiala fiscală" nu pare să-l deranjeze pe liderul PSD, Liviu Dragnea, care îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis că "nu există niciun motiv ca măsurile fiscale respective să nu se mai adopte" şi că el personal "nu are limbajul colorat al președintelui".

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, vineri, declarațiile recente ale lui Klaus Iohannis, care a solicitat coaliției de guvernare să renunțe la politica fiscală promovată, pe care a numit-o o ”țopăială fiscală”, din care nu câştigă nimeni.

Îmi asum faptul că n-am reușit să fiu la televizor, când a fost conferința de presă, dar am citit ulterior. Eu nu am văzut-o ca pe o critică. Am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, spunând ulterior că nu există o analiză proprie. Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale respective să nu se mai adopte. Absolut niciuna. Sunt măsuri care aduc numai bine. Am vorbit cu mediul de afaceri, am vorbit cu companii foarte mari, companii mici. Nu sunt bulversate din acest motiv", a spus Dragnea.

Revoluţia fiscală de trei 3 lei 

Cu privire la criticile aduse de Iohannis creșterii salariale cu 3 lei, Dragnea spune că Iohannis susţine măsurile. "Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Deci, domnul președinte susține măsurile noastre. Va crește netul. Este o măsură care aduce beneficii. Angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puțini bani", a declarat Dragnea.