MENIU

Liviu Alexa despre “Rasputinul lui Becali”. Cum finanțează mitocanul miliardar neascultarea în sânul BOR. Secta tolerată unde se face sex și maicile sunt bătute. Crima dosită de la Vâlcea

Foto/Arhivă/Inquam

Puține țări civilizate din Europa se pot „lăuda” cu prezența constantă la vârful spațiului public a unui personaj atat de insalubru moral, homofob, misogin și scandalagiu așa cum este Gigi Becali, cel care în ultimii 25 de ani a devenit cu adevărat un brand deși nu musai unul cu valențe pozitive.

Voi încerca astăzi să creionez un profil mai special al acestui personaj pe care mass-media îl promovează cu insistență an de an, lună de lună și zi de zi, dintr-un singur motiv: fiindcă, în toate aparițiile sale, Becali le produce televiziunilor și site-urilor audiență, chiar dacă această audiență e generată de un om fără cultură, scandalagiu sadea, un agramat care inundă spațiul public cu jigniri rasiste, cu calomnii puturoase și cu exhibarea deșănțată a bogăției sale, scrie jurnalistul Liviu Alexa pentru Solid News. 

Citește continuarea AICI

Mai multe articole despre:
liviu alexa gigi becali