MENIU

LISTA localităților din Ilfov care au intrat în carantină, de sâmbătă seara. DESCARCĂ noul MODEL de declarație pentru tranzitarea zonelor și deplasarea angajaților

LISTA localităților din Ilfov care au intrat în carantină. DESCARCĂ noul MODEL de declarație pentru tranzitarea zonelor și deplasarea angajaților / Foto: Inquam Photos, Virgil Simonescu

Localitățile din jurul Capitalei se închid, rând pe rând. Otopeni, orașul în care se află cel mai mare aeroport al țării, dar și localitățile Măgurele și Popești Leordeni au intrat în carantină, de sâmbătă seară. Măsura se aplică și în Dobroești, unde are domiciliul premierul Ludovic Orban. NU se află pe lista orașelor carantinate și Voluntari.

Şase localităţi din judeţul Ilfov intră în carantină, începând de sâmbătă, ora 22:00. 

În urma analizei de risc, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis, sâmbătă, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru  următoarele localităţi:

- Otopeni,
- Măgurele cu satele aparţinătoare Alunişu, Dumitrana, Măgurele, Pruni şi Vârteju
- Corbeanca cu satele aparţinătoare Ostratu, Petreşti şi Tamaş
- Popeşti Leordeni
- Dobroieşti cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni
- Mogoşoaia, din judeţul Ilfov

Printre orașele care sunt în prezent sub incidența carantinei nu se află și Voluntari.

De asemenea, Arafat a semnat şi ordinul pentru Lumina, Costineşti, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia, Valu lui Traian şi Techirghiol din judeţul Constanţa. 

DESCARCĂ AICI MODEL adeverință angajator (localitate carantinată) ȘI Declarație pe proprie răspundere pentru tranzitarea unei localități carantinate.