MENIU

Lista completă a produselor care au adaos comercial plafonat. Le vom găsi în magazine la prețuri rezonabile

Lista completă a produselor care au adaos comercial plafonat

Consiliul Concurenței a actualizat platforma online Monitorul Prețurilor, introducând o secțiune specială pentru produsele cu adaos comercial reglementat.

Consiliul Concurenței din România a adus o nouă îmbunătățire platformei online Monitorul Prețurilor, un instrument vital pentru consumatori în căutarea celor mai bune oferte. Recent, a fost introdusă o secțiune specială dedicată produselor cu adaos comercial plafonat, facilitând astfel accesul cetățenilor la informații esențiale privind prețurile.

Această inovație permite utilizatorilor să identifice rapid 41 de produse alese, care beneficiază de un adaos comercial limitat. Noua secțiune poate fi găsită pe pagina principală a categorie „Produse alimentare”, sub denumirea „Produse cu adaos plafonat”. Datorită acestei actualizări, consumatorii pot consulta prețurile practicate în diferite magazine, adaptate în funcție de criteriile personale de selecție, localizare și disponibilitate.

Cum au ajuns peste 100 de turiști să viziteze România din greșeală. Oaspeții surpriză au fost întâmpinați cu pâine și sare

Lista este următoarea: Pâine (Panificaţie), Lapte (Lactate), Telemea (Lactate), Iaurt (Lactate), Făină (Alimente de bază), Mălai (Alimente de bază), Ouă (Ouă), Ulei (Alimente de bază), Pui întreg/grill (Carne), Tacâmuri de pui (Carne), Pulpe întregi cu os (Carne), Aripi de pui (Carne), Carne porc lucru (Carne), Pulpă porc cu os (Carne), Pulpă porc fără os (Carne), Spată de porc (Carne), Roşii (Legume), Ceapă (Legume), Castraveţi (Legume), Fasole (Legume).

În același timp, pe lista de produse cu adaos comercial plafonat se mai află: Morcovi (Legume), Ardei Bianca (Legume), Ardei Capia (Legume), Mere roşii (Fructe), Mere Golden (Fructe), Prune (Fructe), Pepene (Fructe), Struguri (Fructe), Cartofi (Legume), Zahăr (Alimente de bază), Usturoi (Legume), Pere (Fructe), Orez (Alimente de bază), Cozonac (Panificaţie), Bulion (Alimente de bază), Smântână (Lactate), Margarină (Lactate), Drojdie (Alimente de bază), Carne tocată (Carne), Unt (Lactate) şi Magiun (Alimente de bază).

Platforma, accesibilă la nivel național prin intermediul site-ului www.monitorulpreturilor.info, este un instrument extrem de util pentru a face alegeri informate în momentul cumpărăturilor. Utilizatorii pot compara prețurile între diverse retaileri, având astfel ocazia de a economisi bani și de a se asigura că achiziționează produse la cele mai bune prețuri.

De asemenea, Consiliul Concurenței are în vedere extinderea funcționalităților platformei, printre care și actualizarea versiunii pentru dispozitive mobile, pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor din era digitală.

Economiile draconice pe care le-a făcut un japonez ca să se pensioneze la 45 de ani. Incredibil unde dormea și ce ajunsese să mănânce în fiecare zi