MENIU

Lista alimentelor care previn cancerul

Ți-e teamă că o să faci cancer? Atunci soluția este simplă: fă o schimbare în alimentația ta, iar rezultatele nu o să întârzie să apară. Nu e greu geloc, trebuie doar să vrei! Iată câteva alimente care te pot ajuta să fii sănătos!

Usturoiul

Este antiviral și antibacterian. Usturoiul are acțiune anticancerigenă, anticoagulantă, antioxidantă, antihipertensivă și antifungică. Consumul a cel puțin șase căței de usturoi săptămânal reduce chiar și cu 50% incidența cancerelor colorectal, de stomac și prostată.

Sfecla roșie

Este antioxidant, antitumoral, antiinflamator și vasodilatator. Sfecla roșie este o luptătoare împotriva colesterolului rău. Previne în special cancerul de intestin, datorită compușilor fenolici. Este folosită des ca ingredient în unele creme pentru a preveni arsurile.

Uleiul de măsline

Persoanele care consumă mult ulei de măsline suferă mai puțin de boli cardiovasculare. Uleiul de măsline întărește sistemul imunitar al organismului, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase (în special al cancerului de colon). Totodată, mărește rezistenţa vaselor sanguine şi previne îmbătrânirea celulelor.

Sursa: clickpentrufemei.ro