MENIU

Lisa Marie Presley nu ar fi murit din cauza drogurilor - Răsturnare de situație - Raportul medicilor a dezvăluit totul

Lisa Marie Presley (2022 Walk of Fame - Profimedia)

Tragicul deces al lui Lisa Marie Presley în ianuarie a fost rezultatul unei complicații severe ale ocluziei intestinale, potrivit ultimelor informații furnizate de medicul legist din Comitatul Los Angeles, notează dpa.

Deși raportul oficial nu confirmă prezența de droguri în sistemul Lisei Marie Presley, site-ul de divertisment american TMZ a sugerat că ar putea exista rezultate toxicologice care nu au fost încă dezvăluite.

Unicul copil al legendarului Elvis și al Priscillei Presley, Lisa Marie Presley, a pierdut lupta cu viața pe data de 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac. Acest eveniment tragic a avut loc doar la două zile după ce aceasta a participat la prestigioasa gală a Globurilor de Aur.

Se pare că Lisa Marie Presley a pierdut masiv în greutate în lunile ce au precedat decesul său, între 40 și 50 de kilograme, și că consumase opioide alături de medicamente de slăbire. Ea a suferit, de asemenea, o operație de chirurgie estetică, conform unei surse care a dorit să rămână anonimă, dar care este foarte apropiată familiei.

După trecerea în neființă a Lisei Marie Presley, s-a iscat un conflict legal între Priscilla și fiica Lisei, Riley Keough, referitor la un mare trust fiduciar. Inițial, Lisa Marie Presley o desemnase pe mama sa ca una dintre co-mandatare, dar ulterior a făcut modificări pentru a o exclude, lăsând-o pe Riley să administreze singură fondul.

Conflictul a fost soluționat între timp. "Familiile sunt în sfârșit mulțumite. Toți sunt încântați și plini de speranță pentru viitor", a declarat avocatul Priscillei Presley după audierea din luna mai.

Mai multe articole despre:
Lisa Marie Presley