MENIU

Ligia Deca: „Pentru prima dată în istoria educaţiei alocăm peste un miliard de euro pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar”

Ministrul Educaţiei - Ligia Deca

Ministrul Educaţiei - Ligia Deca spune că pentru prima dată în istoria educaţiei, România alocă peste 1 miliard de euro din PNRR pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca a afirmat că astăzi a lansat apelul de proiecte pentru dotarea cu mobilier, cu materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a celor conexe, finanţat prin PNRR, componenta Educaţie.

„Pentru prima dată în istoria educaţiei, alocăm peste un miliard de euro, valoare eligibilă, din PNRR, fără TVA, pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru implementarea proiectelor din proiectul România Educată”, a spus ministrul Ligia Deca.

„Este o măsură care a va aduce un beneficiu în ceea ce privește implementarea programului „România educată”. Am discutat și cu sindicatele din educație. Sperăm să producă efectele pe care le dorim cu toții”, a spus premierul Nicolae Ciucă, luni, în ședința de Guvern.

Mai multe articole despre:
ligia deca invatamant bani unitati scolare