MENIU

Liderii PNL, în turneu prin țară. Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Lucian Bode, surprinși la o benzinărie din Argeș - FOTO

Liderii PNL, în turneu prin țară. Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Lucian Bode, surprinși la o benzinărie din Argeș

Liderii Partidului Național Liberal (PNL) au fost surprinși, vineri, la o benzinărie din localitatea Albota, județul Argeș, în timpul unei pauze între întâlnirile din teritoriu. Grupul, format din figuri importante ale partidului, printre care Nicolae Ciucă, președintele PNL și candidat la alegerile prezidențiale, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău și Rareș Bogdan, a fost fotografiat într-un moment de respiro, după o zi încărcată de activități politice.

Vizita face parte dintr-o serie de deplasări ale liderilor PNL în mai multe județe din țară, în contextul pregătirii pentru alegerile de la sfârșitul anului 2024. Aceștia au participat la întâlniri cu lideri locali, membri ai partidului și reprezentanți ai comunităților, discutând probleme de interes național și strategiile pentru viitoarele alegeri.

În imaginile surprinse apar Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Robert Sighiartău, Rareș Bogdan și Dan Motreanu. Aceștia au fost văzuți într-o atmosferă destinsă la benzinăria din Albota.

Astfel de momente, departe de scenele formale, arată și latura umană a liderilor politici, care, la fel ca toți ceilalți, au nevoie de pauze între întâlnirile de lucru.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca benzinarie