MENIU

Lemne de foc pentru oamenii nevoiași din Sectorul 4, după furtuna de acum o lună

În urma furtunii devastatoare care a lovit Bucureștiul acum circa o lună, sectorul 4 a fost grav afectat, cu zeci de copaci doborâți și crengi rupte, transformând peisajul urban într-un adevărat dezastru natural. În fața acestei provocări, cei de la Totul Verde, responsabili cu întreținerea spațiilor verzi, dar și cu curățenia sectorului, au acționat prompt pentru a readuce normalitatea.

După eforturi intense și susținute, toate străzile, bulevardele și aleile din Sectorul 4 au fost curățate de resturile vegetale. Însă povestea nu s-a terminat aici. Într-un gest de solidaritate și sprijin comunitar, lemnele rezultate din acești copaci doborâți nu au fost aruncate, ci transformate în resurse vitale pentru cei mai vulnerabili dintre cetățeni.

Astfel, angajații Totul Verde, în colaborare cu cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, (DGASPC 4) au început distribuirea lemnelor, pentru foc, către oamenii nevoiași din sector, chiar dacă ne aflăm în plină vară.

Acest ajutor vine ca un răspuns concret la nevoile celor care se confruntă cu dificultăți materiale, asigurându-le astfel căldura necesară pentru a trece cu bine peste iarna ce urmează.

Totul Verde demonstrează astfel că, dincolo de întreținerea spațiilor verzi, are și un rol important în sprijinirea comunității.

Mai multe articole despre:
lemne de foc lemne de foc sector 4