MENIU

Cîțu: Am sesizat la DNA nereguli din ministere, din vremea PSD, sunt și multe GĂINĂRII

dna

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a confirmat, marți seară, la ,,Legile Puterii", că atacurile la adresa sa au legătură cu sesizările trimse unor instituții ale statului, privind intersele personale și de grup ale PSD în jurul unor ministere cheie. Cîțu a precizat că au ieșit la iveală și "găinării' pe care nici nu știe cum să le trateze.

,,Multe dintre neregulile descoperite au plecat deja spre instituțiile statului, au fost făcute anchete ale Corpului de Control. Altele sunt în derulare, pentru că vrem să fie foarte bine fundamentate, dar unele sunt chiar găinării. Nu credeam că de la un nivel de ministru te poți coborî atât încât să-ți angajezi firmele prietenilor să-ți vopsească ceva, de exemplu", a afirmat Cîțu.

,,Există tot felul de astfel de găinării, dar sunt și lucruri serioase, care deja au plecat spre instituțiile statului, sunt acolo, sunt sesizate. Altele, găinăriile despre care vorbeam, vom vedea cum vom merge înainte cu ele", a mai explicat ministrul Finanțelor, la Realitatea Plus.

 

Mai multe articole despre:
dna citu pnl psd