MENIU

Legătura lui Coldea cu "doamna de fier a Albaniei". Stat Paralel, tras la indigo în Balcani: tentaculele mafiei coldiste

Legătura lui Coldea cu

Apar noi detalii despre misiunea generalului negru în Albania! Florian Coldea ar fi fost plătit de politicienii de rang înalt de la Tirana să înființeze un „stat paralel” chiar în țara în care oferea consultanță. Mai mult, în fruntea sistemului avea să ajungă chiar cea mai influentă femeie din stat. Chiar pe modelul românesc, Coldea ar fi pregătit o întreagă rețea de ofițeri operativi pentru infiltrarea în sistemul albanez.

Florian Coldea, fost angajat pe funcția de consilier extern pentru premierul albanez Edi Rama, a fost remunerat cu suma de 7000 de euro pe lună, asta deși nu știm exact ce ar fi presupus serviciile sale și, mai ales, ce ar fi presupus funcția pe care a deținut-o. 

Oamenii controversați din jurul lui Edi Rama. Consilierul premierului albanez, acuzat că a răpit și torturat un politician

Potrivit fanatik.ro, scopul lui Florian Coldea în Albania ar fi fost să întemeieze un nou stat paralel pe modelul de la noi din țară. În acest sens, a fost pregătită într-un mod operativ, dar și pentru toate celelalte calități, viitoarea șefă a serviciilor secrete din Albania, Vlora Hyseni, care a deținut timp de 6 luni și funcția de șefă a serviciilor de informații ale statului Kosovo. 

Cad capete în Albania, în urma scandalului cu Florian Coldea. Vorbe grele în parlamentul țării: „Rama a trimis 7000 de euro în fiecare lună unui agent secret român”

Toate aceste acțiuni pe care le-a înteprins Florian Coldea au fost după modelul serviciul secret rusesc și celui sârb. Ar fi învățat-o pe aceasta cum să-și întemeieze propriul "stat paralel" și, mai ales, cum să folosească ofițeri pentru a intercepta persoane influente din statul albanez. 

Orgii cu politicieni și oameni din Servicii. Legătura mafiei coldiste cu traficanții de droguri din Albania

În aceste momente este un freamăt generalizat cu privire la acest subiect în Albania și nu este exclus să vedem demitreri de rang înalt.  

Proiect imobiliar al săgeții lui Coldea, ridicat pe terenul lui Neidoni. Legătura familiei de investitori azeri cu politicieni români

Mai multe articole despre:
florian coldea albania stat paralel vlora hyseni