MENIU

Legătura dintre „Doamna cu Coasă” de la spitalul Sf. Pantelimon și generalul Dumbravă. Cine îi sare în apărarea doctoriței puse sub acuzare

Legătura dintre „Doamna cu Coasă” de la spitalul Sf. Pantelimon și generalul Dumbravă

 În cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, Anca Alexandrescu a dezvăluit probe care trădează cât de mică este, de fapt, lumea mafiei și cum inevitabil, nume puse sub acuzare se dovedesc a fi parte din același cerc.  

Anca Alexandrescu a demonstrat cum Alina Drăghia, o doctoriță care îi sare în apărarea Mirelei Păiuș, „Doamna cu Coasa” de la spitalul Sfântul Pantelimon, este, de fapt, prietenă a generalului Dumbravă: 

„Primesc tot felul de informații. Am primit și informații de natură personală și știți foarte clar că eu niciodată în această emisiune nu voi aporda subiectele din acest punct de vedere. Viața privată este viață privată.
Nu intru cu bocancii în viața nimănui. Nu mă interesează. Sunt probleme pe care fiecare trebuie să și le rezolve.
Dar, aseară în emisiune, am primit acel link despre care v-am spus. Și hai să vă citesc acum:

„Cine este cu adevărat Mirela Păiuș una dintre cele două doctorițe de Spitalul Sfântul Pantelimon acuzate de crimă cu premeditare? Detaliile pe care procurorii au vrut să le țină secrete de public.” Am citit de zeci ori articolul și n-am înțeles care sunt detaliile pe care procurorii au vrut să le țină ascunse.

Oamenii sistemului, atac la judecătorul generalilor. Cine este jurnalistul care a făcut scut pentru Coldea și Dumbravă

Probabil ambele ar fi dori ca numele lor să nu fie făcute publice. Dar acum rulează deja peste tot, le vom folosi și noi cu scopul de a informa românii cu privire la adevărul care se doresc ca fi ascunse. Aici sunt adevărurile. ”, a spus Anca Alexandrescu. 

Medicul Alina Drăghia, nașa doamnei cu coasa, a scris pe pagina sa de Facebook un articol în care încearcă să îi ofere acesteia o față umană:

„Urmăresc de o săptămână cu disperare și deznădejde, setea de umilință, de înjosire pe care o trăiesc cele două
doctorițe și implicit noi toți doctorii. Pe una dintre ele, o știu bine, e fina mea. Fata asta a făcut două facultăți, medicină și tinetoterapie. A fost studenta mea în anul 2, la fiziologie și histologie. E un munte de ambiție, determinare și modestie care își dădea toți bănuții pe cărți și o prăjitură.
E fetița noastră de suflet pe care am adoptat-o cu mult timp înainte să ne propună să o cununăm cu un coleg de facultate și el fostul meu student. Sunt oameni foarte modești și fără posibilități care au muncit din greu în Franța, în timpul rezidențiatului, unde li s-a și propus să rămână. Au stat pe saltele de cauciuc, cu aerotermă, într-o cameră de 3x4 și au muncit pe brânci, obținând recunoașterea lor la Paris, unde Mirela punea cateter venos central la copii, fără ecograf.

Afacerile dezvoltate de oamenii lui Coldea. Legătura dintre dispariția lui Codruț Marta și „câmpul tactic” al Generalului Negru

Rezidențiatul l-a luat în specialitatea terapie intensivă și anestezie, cu post la Vitan Bârzești, dar a venit la Pantelimon alături de soț unde a făcut minuni și a salvat nenumărate vieți. Din păcate, despre asistentele din Pantelimon nu pot spune lucruri prea bune. Am născut la acest spital și cadrele medii s-au purtat jalnic. (..)
Cuvintele sunt de prisos, pentru noi este ca un înger bun, omul care a ridicat din mort foarte mulți oameni, cu timp și fără timp, plecând de lângă băiatul bolnav la pacient să-i salveze. Cred într-un Dumnezeu al dreptății, al onestității, al respectului și al bunului simț, care va face dreptate și va aduce adevărul la suprafață și va scoate toate înăltirile la lumină.

Îți spun, Mireluș, fiinuța noastră cea mai dragă, așa cum ți-am spus și în biserică, îmbrăcat în rochia în care și eu am fost mireasă, sunt mândră de tine, suntem mândri de voi trei, de lupta voastră, de unitatea voastră și de puterea voastră.
Este infinit mai valoroasă și mult, foarte mult peste toate vocile obscure ale unor  personaje, nici în mici, care se scaldă în mocirlă. Așa cum ai stat lângă nașul, trup și suflet în timpul operației, post operator în terapie și l-ai pus pe picioare, cred cu convingerea mamei pentru copilul său că există dreptate și corectitudine și bine pentru
toate minunile și tot binele care le-ai făcut cu toți pacienți. Pe care le-ai făcut?”, a scris medicul Alina Drăghia pe Facebook.

„Articolul e bine scris în sensul că se vrea o pledoarie în favoarea acestor doctorițe, și de  fapt ce ni se relevă? Ni se relevă pregătirea lor excepțională, și de aici, văzând pregătirea excepțională, orice om de bună credință, crede sau este convins de faptul că aceste doctorițe, aceste intelectuale remarcabile, sub nicio formă, n-ar fi putut să facă grozăviile de care sunt acuzate. Dar, ce să vezi? Indiferent de pregătirea academică pe care o ai, un om poate să facă anumite grozăvii. Iar aceste grozăvii sunt pe cale de a fi probate. Despre asta e vorba.

E foarte bine că predă la o facultate, dar o să vedeți cu cine este prietenă pe Facebook, doamna”, a spus Anca Alexandrescu, care a prezentat probe conform cărora nașa doamnei cu coasă este prietenă cu nimeni altul decât generalul Dumitru Dumbravă, nume controversat din dosarul generalilor, apropiat al Generalului Negru, Florian Coldea.

Lista orașelor din România care ar putea să dispară. Oamenii pleacă pe capete iar depopularea a atins cote alarmante