MENIU

Lebădă momită cu pâine și mâncată. Principalul suspect, un român

Șocant: un român a mâncat o lebădă într-o localitate de lângă Roma. Gestul a stârnit un scandal de proporții

Un român a mâncat o lebădă la Ostia. Comunitatea din Ostia este în stare de șoc după dispariția unei lebede din zona Canale dei Pescatori. Potrivit martorilor, un bărbat fără adăpost, de origine română, ar fi prins lebăda și ar fi gătit-o la grătar. Incidentul a stârnit indignare și îngrijorare printre localnici și pescari, care erau obișnuiți cu prezența familiei de lebede în acea zonă.

Un român a mâncat o lebădă la Ostia

Claudio Atzori, președintele Parcului Stagno, a declarat că lebăda, care trăia împreună cu partenera sa și cei doi pui, a fost văzută ultima oară în apropierea canalului. Martorii spun că bărbatul român, care locuiește sub un pod din apropiere, a atras lebăda cu bucăți de pâine înainte de a o captura.

„Am văzut resturile unui foc imediat după dispariția lebedei,” a declarat Atzori pentru 7colli.it. „Lebăda trăia aici de mult timp, era parte din peisajul nostru și nu ne-am fi așteptat la așa ceva.”

Pescarii locali au mărturisit că, deși nu au văzut direct momentul în care lebăda a fost gătită, au descoperit resturi de grătar în apropierea locului unde trăiește bărbatul acuzat. „Nimeni nu l-a văzut mâncând-o, dar faptul că lebăda a dispărut și că a fost făcut un foc imediat după ne face să credem că așa s-a întâmplat,” au spus pescarii.

Comunitatea este acum îngrijorată pentru celelalte trei lebede care au rămas în zonă. „Ne temem că ar putea dispărea și ele. Nu știm cum să le protejăm,” a adăugat Atzori.

Incidentul a stârnit reacții negative, mulți locuitori din Ostia fiind șocați și furioși că un astfel de act a avut loc într-o zonă atât de liniștită, frecventată de localnici și turiști. Poliția locală a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele dispariției lebedei și a stabili dacă acuzațiile împotriva bărbatului sunt întemeiate, scrie stiridiaspora.ro.

Mai multe articole despre:
roman lebada localitate roma scandal