MENIU

Leacul pe care Arsenie Boca îl recomanda pentru eliminarea pietrelor de la fiere

Leacul pe care Arsenie Boca îl recomanda pentru eliminarea pietrelor de la fiere

Părintele Arsenie Boca a fost nu doar un om de credință puternică și un vizionar spiritual, ci și un călugăr care a înțeles profund legătura strânsă dintre trup, suflet și natură. El a fost cunoscut pentru abordarea sa holistică în ceea ce privește vindecarea oamenilor, combinând puterea rugăciunii cu remedii naturale și leacuri din natură. 

Părintele Arsenie Boca a promovat valorile și beneficiile terapeutice ale plantelor și remedior naturale, iar multe dintre tratamentele recomandate de el s-au dovedit a fi eficiente în vindecarea diverselor afecțiuni. Cu cunoștințe temeinice despre plantele medicinale și proprietățile acestora, Părintele Arsenie Boca a reușit să ofere alinare și vindecare întregii sale comunități, folosind înțelepciunea tradițională a naturii în beneficiul sănătății și bunăstării oamenilor. 

Unei femei care se plângea de pietre la fiere, i-a recomandat un remediu pe baza de "limba cerbului". Este o varietate de ferigă, al cărei nume ştiinţific e Phyllitis scolopendrium. Se foloseşte întotdeauna plantă verde, nu uscată. Avantajul e că această rămâne verde tot anul, dar concentraţia maximă de substanţe benefice o are în lunile de vară.

Se toacă mărunt frunzele de limba cerbului şi se pun împreună cu coji de portocală într-un tifon curat, care se leagă. Acest pachet se pune într-un vas şi se toarnă apă fiartă. Se acoperă şi se lasă la infuzat 5-7 minute, apoi se scoate tifonul cu plante şi se bea călduţ, cu inghituri mici. Se bea ceaiul timp de 2-3 luni, dimineaţă şi seară.

Înainte de a urmă un tratament cu limba-cerbului, vorbiţi cu medicul de familie, deoarece conţine tiaminaze, ce distrug vitamina B1 din organism.

 
Mai multe articole despre:
arsenie boca leac limba cerbului pietre la fiere