MENIU

Leacul nemțesc pentru curățarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol și creșterea sistemului imunitar

Leacul nemțesc pentru curățarea arterelor

Medicina traditională germană folosește un leac secret pentru a menține arterele curate și sănătoase. Reteta, cunoscută sub numele de "Leacul nemțesc", a fost utilizată timp de generații pentru a reduce nivelul de colesterol, a preveni arteroscleroza și a crește sistemul imunitar. Acest remediu natural și eficace a fost folosit de-a lungul anilor pentru tratarea unei varietăți de boli.

Reteta este simplă și accesibilă, fiind compusă dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a îmbunătăți imunitatea, făcându-l perfect pentru cei care căută un mod natural de a-și menține sănătatea. Dacă aveți probleme cu imunitatea sau doriți doar să faceți o detoxifiere a ficatului, atunci leacul nemțesc este răspunsul la probleme.

Aveti nevoie de patru ingrediente simple:

  • 4 lamai organice (cu coaja)
  • O radacina de ghmibir de 3-4 cm sau 2 linguri de ghimbir macinat
  • 4 capatani mari de usturoi
  • 2 litri de apa

Cea mai bună metodă prin care îți poți detoxifia ficatul: ce alimente trebuie să consumi regulat

Mod de preparare:

Spalati bine lamaile dupa care taiati-le in bucatele. Decojiti usturoiul. Luati lamaile, ghimbirul si usturoiul si puneti-le intr-un blender. Amestecati pana obtineti o pasta omogena. Puneti amestecul intr-o cratita si puneti apa. Asteptati pana fierbe si amestecati in permanenta. Dati-o la o parte si lasati sa se raceasca, scrie pentrusuflet. Cand s-a racit, strecurati si puneti lichidul intr-o sticla sau intr-un borcan.
 
Beti un pahar, pe stomacul gol, cu doua ore inainte de fiecare masa, timp de 3 saptamani. Dupa prima cura, luati pauza o saptamana si repetati pentru alte 3 saptamani. Puteti adauga miere pentru a indulci, daca nu va place gustul.
 
Veti observa efectele dupa primele 3 saptamani. Va veti simti odihnit, energizat si revigorat. Acest remediu este extrem de benefic si in cazul pietrelor la rinichi sau congestiilor vasculare.
 
Aceasta este cea mai sănătoasă brânză din lume, potrivit unui top al specialiștilor. Pe ce loc se află preferata românilor, brânza de vaci