MENIU

Lăzăroiu: Ciolacu a comandat, ca la restaurant, chelnerii l-au servit. CCR nu are competența să judece conduitele unor cetățeni

Politologul Sebastian Lăzăroiu, fost ministru și consilier prezidențial, a lansat un atac dur la adresa CCR, după decizia de respingere a candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Lăzăroiu susține că judecătorii ar fi reacționat la o comandă politică venită de la premierul Marcel Ciolacu.

"Marcel Ciolacu a comandat, ca la restaurant, chelnerii l-au servit. Sigur, la prima vedere, ce scrie acolo poate fi adevărat. Doar că CCR nu are competența să judece conduitele unor cetățeni care vor să candideze pentru a le lua acest drept. Oricine are dreptul să conteste orice, inclusiv ordinea constituțională, NATO, UE etc. Probabil că nu vom auzi niciun cuvințel de la ambasada SUA sau de la Comisia Europeană, cum n-au auzit nici cetățenii maghiari până când s-au trezit cu Orban stăpân pe viețile lor.
 
Cum spunea și Zegrean, fostul președinte al CCR, să motivezi așa ceva e foarte greu. Dar nimic nu e prea greu pentru chelnerii care-l servesc pe el lider maximo. Așa se pregătește un regim autoritar" a scris Lăzăroiu.
 
"Am căzut de pe scaun de râs (bine, nu e râsul meu)", a adăugat ulterior politologul.
Mai multe articole despre:
sebastian lazaroiu ciolacu chelneri ccr sosoaca