MENIU

Laura Georgescu a dezvăluit în ce condiții își va da demisia de la șefia CNA

Presedintele CNA Laura Georgescu, audiata marti in Parlament dupa ce mai multi membri ai Consiliului si-au retras sprijinul pe care i l-au acordat ca sef al institutiei, a spus ca ca-si va da demisia "cand mi se dovedeste prima oara ca am incalcat legea" - lucru pe care, sustine ea, nu l-a facut niciodata, potrivit B1 TV, scrie hotnews.ro 

Pe de alta parte presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, a spus, citat de Mediafax, ca Parlamentul ar trebui sa ia in perioada urmatoare o decizie privind CNA si presedintele acestui for. Membru CNA: Am fost chemat la DNA intr-un caz in care Laura Georgescu mi-a ascuns un document Audierile de la Comisia pentru Cultura din Camera au avut loc dupa ce sase membri ai CNA au votat, saptamana trecuta, o decizie de retragere a sprijinului acordat Laurei Georgescu in functia de presedinte al CNA si de a se adresa Parlamentului pentru ca aceasta sa fie revocata din functie.

Decizia a fost luata desi Legea audiovizualului nu prevede posibilitatea de a demite un membru CNA decat in conditii care nu se aplica in situatia actuala de la Consiliu. Laura Georgescu, citata de B1 TV: "Nu am incalcat in viata mea legea, cu atat mai putin pe perioada mandatului pe care l-am avut in aceasta institutie. Mi s-a mai sugerat acest lucru. Cand mi se dovedeste prima oara ca am incalcat legea nu trebuie sa mi-o solicite nimeni, mi-o dau singura", a declarat sefa CNA. Nu exista majoritate in CNA, ca nu suntem partide politice. In secunda in care suntem 8 prezenti, 6 voturi care duc la luarea unei decizi, nu exsita o majoritate intotdeauna aceeasi, Nu suntem in Parlament".

 Mai multe pe hotnews.ro