MENIU

La Mulți Ani, 2021! Cum au petrecut românii noaptea dintre ani - REVELION în pandemie

România a intrat în Anul Nou, momentul fiecăruia de introspecție, poate mai mult ca niciodată în acest an atât de complicat din cauza pandemiei. Întreaga omenire a avut un Revelion cum nu a mai trăit. Mulți români au lăsat deoparte petrecerile sofisticate, cu rudele s-au văzut virtual, iar în depărtarea de toți cei dragi și-au stins dorul cu speranța că, doar așa, vor reuși să rămână sănătoși și să revină la viața normală de dinainte de COVID.

Mai mult ca niciodată, tot ceea ce am trăit cu toții anul acesta ne face să ne gândim și mai mult la... “ceea ce nu se trece”. La inima omului care vibrează la fiecare bucurie și la fiecare necaz, la durere și fericire, deopotrivă. Care rămâne larg deschisă către tot ce e frumos și înălțător. Care ne ajuta să privim, la cumpăna dintre ani, cu înțelegere, iertare, recunoștință și... nădejde.

Revelionul a fost până acum noaptea albă în care petrecerile se țineau, fără oprire, până la răsărit. Anul acesta, au fost complet interzise. Inclusiv cele private. Nu am avut voie cu mulți invitați la masă, iar puținii musafiri ar fi trebuit să poarte măști în noaptea dintre ani. Nici măcar la 12 noaptea nu a fost permisă ieșirea în stradă pentru ciocnirea unui pahar cu șampanie...

 

Mai multe articole despre:
revelion 2021