MENIU

La 80 de ani, a mobilizat toată poliția din Bacău, după un apel din greșeală la 112: ce au auzit polițiștii de au dat alerta

La 80 de ani, a mobilizat toată poliția din Bacău, după un apel din greșeală la 112

Un apel realizat din greșeală la numărul național de urgență 112 a pus polițiștii din Bacău pe jar, deoarece pe fundal se auzeau strigătele unei femei.

După efectuarea apelului, în care se auzeau doar strigătele unei femei, polițiștii din cadrul Poliției Județene Bacău au realizat multiple verificări, cu ajutorul informațiilor existente în bazele naționale de date.

În urma verificărilor, autoritățile au luat legătura telefonică cu un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care i-a direcționat la adresa de domiciliu a unei femei de 80 de ani, din satul Giurgioana, comuna Podu Turcului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au determinat că femeia nu se afla în nici un fel de pericol, iar strigătele din apelul 112 s-au auzit deoarece octogenara a apelat din greșeală numărul unic de urgență, în timp de încerca să își prindă câinele care alerga după o pasăre în gospodărie.

„Cea în cauză nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, cms. Cătălina Păduraru, în urma discuției purtate cu bătrâna, la fața locului.

 

Mai multe articole despre:
politie bacau apel 112 apel 112 fals