MENIU

La 115 ani, cea mai bătrână femeie din Marea Britanie a împărtășit singurul lucru pe care l-a „evitat întotdeauna” și care a ajutat-o ​​să trăiască atât de mult

La 115 ani, cea mai bătrână femeie din Marea Britanie a împărtășit singurul lucru pe care l-a evitat. Foto: LadBible

La venerabila vârstă de 115 ani, cea mai în vârstă femeie din Marea Britanie a acumulat o bogată experiență de viață, care i-a oferit nu doar ani, ci și o înțelepciune rar întâlnită. Într-o lume în continuă schimbare, obiceiurile și alegerile pe care le facem pot influența profund calitatea și durata vieții noastre. Această fascinantă poveste de viață ne invită să descoperim secretele longevității și ale fericirii, precum și deciziile care au modelat parcursul său impresionant, printre care se numără și un obicei pe care l-a evitat cu strictețe.

Ethel May Caterham și-a sărbătorit săptămâna aceasta ziua de naștere. La 115 ani, ea a dezvăluit secretul unei vieți lungi și fericite.

Perspectivele ei asupra unei vieți lungi și prospere vin după ce câteva sfaturi au reapărut de la fosta cea mai în vârstă persoană din lume, Maria Braynas Morera, după moartea ei la vârsta de 117 ani în această săptămână.

Maria a spus că au existat o serie de reguli pe care le-a urmat pentru a o ajuta să trăiască nu doar o viață lungă, ci și una fericită.

Ethel și-a petrecut ziua de naștere cu familia și prietenii la azilul din Surrey, care a redenumit grădina din centrul stabilimentului, ca un omagiu adus ei și vârstei sale înaintate.

Ethel s-a născut pe 21 august 1909 în Hampshire, Marea Britanie. Și-a întâlnit soțul, Norman Caterham, la o cină în 1933, locotenent colonel în Royal Army Pay Corps. Cuplul s-a mutat în mai multe teritorii din străinătate datorită profesiei lui Norman, cum ar fi Hong Kong și Gibraltar, în cele din urmă revenind acasă pentru a-și crește cele două fete.

Ea a explicat că secretul ei a fost pur și simplu „Nu mă certam niciodată cu nimeni, am ascultat și am făcut ceea ce mi-a placut mie”.

Viața ei a fost sărbătorită la casa de îngrijire Hallmark Lakeview din Lightwater, Surrey, miercuri (21 august), cu baloane, tort, divertisment și o apariție a primarului din Surrey Heath.

După omagiu emoționant, directorul general al azilului a declarat: „Ethel a trăit o viață incredibilă și suntem foarte privilegiați să împărtășim cu ea această ocazie importantă. Pentru a marca aceste eveniment special în viața lui Ethel, echipa a renovat o zonă a grădinii și a redenumit-o Grădina lui Ethel.”

Defrișările de pe Valea Oltului au scos la iveală un monument istoric. „Zidul pornea de pe coasta muntelui, cu un pasaj boltit la nivelul drumului”

 

Mai multe articole despre:
cea mai batrana femeie viata lunga longevitate azil