MENIU

Kristoff Lajos, antrenorul de genii, din nou în fața magistraților. Decizie crucială în procesul profesorului care VIOLA copii

Kristoff Lajos,

Antrenorul de genii ajunge, din nou, în fața instanței. Kristoff Lajos, cel prins în flagrant când viola un minor, va sta de vorbă cu magistrații. Tot astăzi, judecătorii vor decide dacă îi prelungesc sau nu arestul preventiv. 

Kristoff Lajos sau antrenorul de genii, cum este supranumit, urmează să ajungă astăzi la Judecătoria Sectorului 4.

În prezent, bărbatul de 39 de ani este aerstat preventiv, așa că acesta se va prezenta la judecătorie sub supravegherea agenților. Va fi o nouă rundă de audieri în urma căreia, cel mai probabil, vor ieși la lumină noi informații care îi vor putea ajuta pe anchetatori în instrumentarea acestui caz. 

Maia Morgenstern, reacție în cazul violatorului Kristof Lajos: „Simt că-mi fuge pământul de sub picioare. Nu știi în cine să mai ai încredere!”

Tot astăzi este de așteptat să se stabilească și dacă Kristoff Lajos va rămâne în continuare sub măsura arestului preventiv pentru 30 de zile sau dacă va primi o măsură mai blândă. 

Remintim că polițiștii l-au prins în flagrant în momentul în care întreținea raporturi sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani.

La ultimele audieri la care a participat, Lajos a făcut o mărturisire șocantă, pe care anchetatorilor le e greu să o ia în calcul. Mai exact, acesta a spus că era somnambul în momentul în care a comis cumplitele fapte.