MENIU

Kovesi, umilită la BBC, într-un interviu pe bune

Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos

Laura Codruţa Kovesi, șefa Parchetului European (EPPO), a fost protagonista unui episod umilitor în timpul unui interviu pentru canalul de televiziune britanic BBC. Subiectul l-a reprezentat activitatea fostei procuroare șefe a Direcției Naționale Anticorupție în perioada cât a condus această instituție, respectiv din 2013 și până în 2018. Moderatorul a arătat în timpul interviului că  aceasta nu a avut performanțe notabile în timpul mandatului său. 

"Se vedem daca ati facut ceva pentru Romania. Ati fost un personaj controversat. Ati doborat cativa oameni puternici din tara dvs. Dar daca analizam situatia din Romania, in momentul in care ati pelecat de la DNA, de fapt ati fost data afara de guvern... Cand ati plecat, Transparency International a spus ca in Romania coruptia era de fapt si mai mare", a afirmat realizatorul interviului. 

@stop.statului.paralel #fypシ #viralvideo #viral #foryou #misiuneatiktok #coruptiejudiciara #santaj #furtdebani #coruptie #statulparalel #justiție #gruporganizat #licitații #reformajustiției #statmafiot #diicot #democratie #patriotii #tradare #viraltiktok ♬ sunet original - STOP.STATULUI.PARALEL
Mai multe articole despre:
kovesi interviu kovesi bbc bbc