MENIU

Klaus Iohannis, ținta ironiilor după postarea de felicitare pentru David Popovici - Culisele Statului Parlalel

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a devenit ținta ironiilor și criticilor virulente în mediul online, după ce a postat un mesaj de felicitare pentru David Popovici, care la 17 ani a devenit campion mondial la înot. Cei care au comentat au fost înfuriați fie de întârzierea cu care a fost făcut anunțul, fie de faptul că televiziunea publică n-a difuzat competiția și că, în general, sprijinul statului pentru înotul de performanță este aproape inexistent.

"Asa este, d-le Președinte, am vazut si eu la tv performanta lui David , în transmisiunea directa pe care n-a facut-,o nimeni! Cu asa ocazii nu ne întâlnim des, în schimb ne bombardați cu tot felul de prostii!" a scris unul dintre românii care au comentat mesajul șefului statului. 

Într-un ton asemănător, un alt comentator a punctat exact lipsa de implicare a statului "Meritul este al lui, al părinților și al antrenorului. Trăim intr-un stat eșuat. Din toate punctele de vedere."

"Doru Popovici, un mare campion într-o țară eșuată", a punctat altcineva.

Alți comentatori au preferat să fie ironici.

"Dacă înota precum comunicați dumneavoastră, se îneca", a scris cineva.
 
"De la România Educată la România Inecata! Pas cu pas." este un alt comentariu pe pagina de Facebook a președintelui României.