MENIU

Klaus Iohannis intervine personal în alegerile din PNL: Președintele a sunat lideri de filiale indeciși să-l susțină pe Cîțu

Klaus Iohannis intervine în lupta din PNL

Klaus Iohannis intervine personal în alegerile din PNL. Președintele a sunat mai mulți lideri de filiale pentru a-l susține pe Florin Cîțu la Congres.

Preşedintele Klaus Iohannis a sunat personal mai mulţi şefi ai unor filiale judeţene PNL din tabăra "nehotărâţilor", mai exact şefi de filiale care nu s-au pronunţat explicit în favoarea lui Florin Cîţu sau Ludovic Orban în cursa acestora pentru şefia partidului, au declarat surse din PNL pentru Epoch Times.

Președintele le-ar fi cerut preşedinţilor de filiale sunaţi să îi convingă pe primari că Florin Cîţu este cel ce trebuie sprijinit, astfel încât delegaţii la Congresul din 25 septembrie să voteze cu acesta. De altfel, unul dintre şefii de filială sunaţi de Iohannis (filială cu un număr mare de delegaţi) ar fi vorbit deja cu câţiva primari şi le-a cerut acestora susţinerea candidaturii lui Cîţu.

„Aşa ceva este inacceptabil. Şeful statului, care ar trebui să fie un mediator, s-a urcat cu toată greutatea funcţiei de preşedinte pe şefii de filiale judeţene pe care i-a sunat", a declarat una dintre surse pentru Epoch Times.