MENIU

Klaus Iohannis, declarații de ultim moment în scandalul azilelor: Demisiile politice sunt suficiente, pentru moment - VIDEO

Președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis, declarații de ultim moment în scandalul azilelor grozei: Demisiile politice sunt suficiente, pentru moment, a afirmat șeful statului.

„Cred că demisiile politice au fost suficiente pentru moment. Este necesar să se găsească toate persoanele care efectiv au fost vinovate pentru atrocitățile descoperite”, a afirmat șeful statului.

 

Declarația a venit în contextul în care șeful statului a fost întrebat dacă este de părere că și Raluca Turcan, fost ministru al Muncii și actualmente ministru al Culturii, ar trebui să demisoneze în urma dezvăluirile legate de căminele de bătrâni din Ilfov. 

Până în prezent, miniștrii Muncii Daniel Budăi și Famiei, Gabriela Firea, au demisionat în urma dezvăluirilor. În prezent, criticile sunt direcționate către oficiali de la nivel local: președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma și primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, care este și soțul Gabrielei Firea.

Miron Mitrea dă verdictul în dosarul azilelor: Budăi a picat de tantălău, Firea și Pandele erau ținte. Până acum, Ciolacu a parat

 

 

 

Luni și marți, președintele Klaus Iohannis va fi prezent la al treilea Summit al Uniunii Europene și Comunității Statelor Latino-Americane și Caraibiene (UE - CELAC), care se va desfășura la Bruxelles.