MENIU

Kelemen Hunor: Reforma în justiție ar merita chiar o slujbă acum, în anul Reformației

Kelemen Hunor: Reforma în justiție ar merita chiar o slujbă acum, în anul Reformației

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a susținut vineri, în cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) de la Târgu Mureș, că reforma în justiție, dezbătută intens în aceste zile, ar merita o slujbă în anul Reformației, fiindcă nu este corect ca unii să pozeze în deținătorii adevărului absolut.

"Mă gândesc la reforma în justiție, despre acel proces care are loc în aceste zile și despre care eu consider că ar merita chiar o slujbă acum, în anul Reformației (500 de ani de la reforma luterană, n.r). Așadar, eu consider că nu este corect ca oricine să apară în această chestiune ca și deținătorul adevărului suprem, indiferent ce crede opoziția sau guvernul despre această chestiune trebuie să fie adevărul suprem și această parte să apară ca deținătorul adevărului în fața societății. Eu cred că în societate nu există nicio chestiune care, din când în când, să nu poată fi rediscutată, să nu trebuiască rediscutată", a afirmat liderul UDMR.

Acesta a arătat că există chestiuni care trebuie regândite și soluționate, iar un exemplu este separația puterilor în stat.

Sursa: agerpres.ro

Mai multe articole despre:
justiţie Kelemen Hunor