MENIU

Moise Guran, în cărți pentru șefia campaniilor electorale ale Alianței USR-PLUS

Jurnalistul Moise Guran, curtat de Alianța USR-PLUS

Alianţa USR-PLUS l-a invitat pe jurnalistul Moise Guran la discuții și negociază în aceste zile numirea lui în funcţia de șef al campaniei electorale, atât pentru locale, cât și pentru parlamentare. Liderul USR, Dan Barna a confirmat luni că au loc discuții ale Alianței cu Moise Guran și cu alte persoane pentru șefia campaniilor electorale din acest an. 

 

Liderii Alianței, Dacian Cioloș și Dan Barna, i-au propus jurnalistului Moise Guran să coordoneze campaniile electorale din 2020, atât la locale, cât și la parlamentare.

Moise Guran a confirmat că a fost invitat la o discuție în acest sens la propunerea liderilor USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, potrivit presei centrale.

„Sunt discuții deschise cu Moise Guran și cu alte persoane din spațiul public pentru a veni în acest proiect al alianței USR-PLUS pentru a întări și a consolida mai departe. Vom vedea cum se vor finaliza aceste discuții și vă vom anunța”, a declarat luni, Barna, într-o conferință de presă. 

Desemnarea lui Guran ca șef al campaniilor electorale ale Alianței pentru anui 2020 urmează să fie discutate în interiorul Alianței începând de luni.

Jurnalistul Moise Guran este cel care a moderat singura dezbatere electorală din turul 1 al alegerilor prezidențiale, între Dan Barna, Kelemen Hunor și Theodor Paleologu. 

Guran a participat a participat și la dezbaterea organizată de președintele Klaus Iohannis cu mai mulți jurnaliști și formatori de opinie înaintea turului 2 al prezidențialelor.