MENIU

Jurnalist Digi24, dat afară după o postare violentă la adresa premierului Ponta UPDATE

Jurnalist Digi24, dat afară după o postare violentă la adresa premierului Ponta

Jurnalistul Cristian Citre, de la Digi 24, acuză faptul că a fost dat afară în urma unei postări critice la adresa premierului Victor Ponta.

Update. Reacția lui Cosmin Prelipceanu

„Digi24 rămâne consecvent principiilor jurnalismului echidistant şi se bazează pe toţi membrii echipei pentru respectarea acestor standarde. Ne vom despărţi de oricine nu împărtăşeşte valorile în care noi credem – echilibru, echidistanţă, imparţialitate. Credem si in civilitate. In numele ei si al aerului respirabil pe care ar trebui sa-l emane media din Romania, Digi24 se delimiteaza de jignirile aduse in spatiul public oricaror persoane, fie ca este vorba despre politicieni sau nu. Consideram ca libertatea de exprimare include intotdeauna si respectul”, a declarat Cosmin Prelipceanu, pentru paginademedia.

"Fără să-mi indice postarea respectivă (redactorul-șef Cosmin Prelipceanu, n.red.), mi-a spus că am sărit calul pe Facebook, am citat. Și mi-a spus că noi, jurnaliștii, n-avem dreptul la opinii. N-a fost o discuție mai lungă deoarece nu aveam ce discuta mai mult”, a relatat Cristian Citre, informează reportervirtual.ro.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Digi 24 Cristian Citre