MENIU

Judecătoarea acuzată că se droga cu infractorii a dat în judecată Tribunalul Suceava pentru drepturi salariale

Judecătoarea acuzată că se droga cu infractorii a dat în judecată Tribunalul Suceava pentru drepturi salariale

Ana Maria Chirilă, judecătoarea din Suceava care se află în centrul unui scandal penal, a deschis un proces împotriva propriei instanțe, Tribunalul Suceava, în ciuda faptului că este suspendată din funcție în urma unor acuzații grave. Ea solicită anumite drepturi salariale care au fost acordate de-a lungul timpului mai multor magistrați în România.

Magistratul acuzat că se droga cu infractorii, dar și de divulgarea unor informații confidențiale din dosare către grupuri de crimă organizată. În ciuda problemelor legale care o împiedică să-și exercite atribuțiile, Chirilă consideră că are dreptul la sumele de bani care i s-ar fi cuvenit în perioada suspendării, susținând că astfel de beneficii au fost obținute și de alți judecători în situații similare.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis suspendarea acesteia din funcție, în contextul în care ea face obiectul unui proces pentru multiple infracțiuni, inclusiv consumul de droguri alături de infractori și furnizarea de informații secrete.

Iubitul șpăgar al judecătoarei care se droga rămâne o lună în arest preventiv. Ceruse 30.000 de euro ca să „tragă sfori” în instanță

Detalii incredibile despre judecătoarea de la Tribunalul Suceava! SURSE: Femeia avea o relație cu unul dintre traficanți

Mai multe articole despre:
judecatoare suceava droguri