MENIU

Comuna Jucu trece în Era Bosch

Comuna Jucu trece în Era Bosch

Comuna Jucu din judeţul Cluj, abandonată de Nokia, trece în Era Bosch. La noua fabrică şi pe drumurile ce duc spre ea se fac ultimele retuşuri înainte de inaugurarea din 9 mai, eveniment la care este aşteptat şi premierul Victor Ponta. Deşi sătenii au în comună o nouă fabrică de 77 de milioane de euro, rămân cu aceeaşi problemă din vremea Nokia: gropile.

Peste tot în comuna Jucu au fost montate indicatoare către noua fabrica Bosch.

Încă de la intrarea în comuna Jucu pe drumul naţional un indicator rutier ne arată că mai avem un kilometru până la fabrica Bosch, îaninte pe acelaşi indicator stătea scris Nokia.

Drumarii au refăcut marcajele rutiere şi au reparat semaforul de la intersecţia cu drumul spre fabrică. Şi micile crăpături de pe trotuar au fost astupate.

Nu toţi localnicii au aflat însă de noua fabrică.

Cu toate că este una dintre cele mai bogate comune din România, drumurile sunt pline de gropi, chiar şi în faţa sediului nou al Primăriei.

Fabrica Bosch a costat 77 de milioane de euro şi se întinde pe 38.000 de metri pătraţi. Bosch a angajat deja 500 de oameni, iar până la sfârşitul anului, va mai mai angaja încă 300.

Mai multe articole despre:
fabrică angajaţi Nokia jucu Bosch