MENIU

Johnny Depp se lăfăie în lux! Cheltuielile extravagante care l-ar putea băga în faliment

După un divorţ costisitor, se pare că Johnny Depp nu a restrâns cheltuielile, ba din contră, acesta s-a apucat să cheltuie lunar peste 21 de milioane de dolari. 

Contabilii care au administrat averea actorului până de curând au făcut publice o parte din cheltuielile lunare ale acestuia, susţinând că starul duce o viaţă nechibzuită şi plină de cheltuieli fără sens.

Pe lista proaspetelor achiziţii ale actorului din "Piraţii din Caraibe" se numără 14 case, printre care un castel în Franţa, un lanţ de insule, care l-a costat nici mai mult nici mai puţin de 75 de milioane de dolari. Se pare că actorul cheltuie lunar peste două milioane de dolari pe lucruri exagerat de scumpe, relatează Dailymail.

Depp deţine şi un yacht în valoare de 18 milioane de dolari, iar peste 200.000 de dolari îi dă lunar pe zboruri private. Gărzile de corp îl costă în jur de 150.000 de dolari, iar staff-ul personal, format din 40 de persone, îi mănâncă lunar 300.000 de dolari.

În aceste condiţii, starul hollywoodian s-ar putea să ajungă la fundul sacului, deoarece contabilii au precizat că acesta cheltuie lunar mai mult decât câştigă. Nu ar fi de mirare ca peste câţiva ani Johnny Depp să se înscrie pe lista vedetelor internaţionale pline de datorii.

Mai multe articole despre:
Hollywood cheltuieli vedete Johnny Depp