MENIU

John Kerry, mesaj alarmant despre Republica Moldova

Amenințarea cu care se confruntă Europa nu este legată doar de Ucraina, ci și de situații ca aceea din Republica Moldova, a avertizat secretarul american de stat John Kerry.

Amenințarea cu care se confruntă Europa nu este legată doar de Ucraina, dar, de asemenea, de conflictele prelungite din Nagorno-Karabah, Republică Moldova și Georgia, a declarat secretarul de stat american John Kerry, potrivit Agora.md.

"Criza în interiorul, dar și în jurul Ucrainei nu este singură care ne confruntăm, în mod evident: conflicte prelungite între Armenia și Azerbaidjan, în Republică Moldova și Georgia, încă macină și subminează securitatea europeană", a spus Kerry în cadrul unui discurs ținut joi la reuniunea Consiliului ministerial al OSCE la Hamburg.

Oficialul american a spus și că, "în regiunea OSCE, am văzut în ultimul timp o creștere a gândirii autoritare, însoțită de un regres al drepturilor omului, restricții impuse mass-media independente, o creștere a crimelor motivate de intoleranță", scrie Hotnews.ro.

REDUCERI LA eMAG! PROMOTIILE POT FI GASITE AICI

Mai multe articole despre:
Republica Moldova John Kerry Dodon