MENIU

Joe Biden nu scapă de ironiile lui Trump: „Avea un IQ scăzut acum 30 de ani, dar acum s-ar putea să nu mai aibă deloc”

Joe Biden nu scapă de ironiile lui Trump

Deși Joe Biden a renunțat la cursa pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite, politicianul continuă să fie ținta atacurilor lui Donald Trump. Într-un interviu cu cu miliardarul Elon Musk, Trump a declarat că Biden „avea un IQ scăzut acum 30 de ani, dar acum s-ar putea să nu mai aibă deloc”.

Mai mult, afaceristul spune că Biden „e aproape la stadiul de legumă” și că „abia putea să meargă” atunci când l-a văzut pe plajă.

Donald Trump nu este mai blând nici când vine vorba de politica externă a Statelor Unite. Pe Joe Biden îl urăsc acum atât evreii cât și palestinienii, a transmis Trump.

Pe de altă parte, Donald Trump și-a exprimat ferm opinia în ceea ce privește problema încălzirii globale. Potrivit lui, cea mai urgentă criză este o posibilă, citez, „încălzire nucleară”. Fostul președinte lasă de înțeles că este posibil ca SUA să intre într-un război nuclear. 

În cadrul interviului, fostul preşedinte republican a promis încă o dată „cea mai mare deportare din istoria” Statelor Unite, susţinând că afluxul masiv de migranţi sub administraţia Biden a dus la creşterea criminalităţii.

„Avem oameni care dau năvală ca şi cum ar fi o (…) apocalipsă zombie”, a admis Musk, care a avut multă vreme o relaţie complicată cu Trump, dar îl susţine public de la tentativa de asasinat de luna trecută.
 
O nouă ediție incendiară „Culisele Statului Paralel”, cu Anca Alexandrescu. Înregistrările care dezvăluie legătura lui Coldea cu mafia gunoaielor. DUMINICĂ, ora 21:00
 
Trump a folosit ocazia pentru a o caracteriza pe Kamala Harris, rivala democrată a lui Trump în competiția pentru Casa Albă, ca fiind un candidat „de extremă stângă”. În plus, renunţarea lui Joe Biden la candidatură, pe fondul îndoielilor legate de sănătatea sa, „a fost o lovitură de stat”, a mai susţinut candidatul republican.

În continuarea interviului, Trump s-a lăudat cu relaţiile sale cu lideri autoritari precum preşedintele rus Vladimir Putin şi Kim Jong Un din Coreea de Nord, promiţând că dacă va reveni la putere, Statele Unite vor fi mai sigure pe scena globală.

„Cred că oamenii subestimează riscul unui al treilea război mondial”, a menţionat Musk.

Interviul s-a transformat într-o adevărată discuție amicală, iar, la un moment dat, Trump și-a demonstrat latura sa de afacerist feroce, când l-a felicitat pe Musk pentru valurile de disponibilizări pe care le-a impus la rețeaua socială X. „Sunteţi cel mai bun reducător de costuri”, a spus Trump.

Elon Musk a încheiat dramatizând mizele alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc peste mai puţin de trei luni.

„Cred că suntem la un punct de cotitură în destinul civilizaţiei şi cred că trebuie să mergem pe calea cea bună”, i-a spus el lui Trump. „Şi cred că sunteţi drumul cel bun”.

Doi participanţi la protestele anti-imigraţie din Marea Britanie au primit ani grei de închisoare. Bărbații au atacat şi români în furia lor