MENIU

Joe Biden a primit a TREIA doză de vaccin anti-Covid. Care a fost prima reacție a liderului american

Joe Biden. Foto: captură YouTube

Președintele SUA, Joe Biden, s-a vaccinat luni, la Casa Albă, cu a treia doză de vaccin Pfizer. ”Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani”, a transmis liderul american pe un ton glumeț.

Recent, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a recomandat administrarea unei doze suplimentare cu serul Pfizer/BioNTech pentru anumite grupe de risc, la cel puțin șase luni după administrarea celei de-a doua. 

”Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani. Şi, din acest motiv, îmi primesc booster-ul astăzi”, a declarat Biden înainte de a se vaccina. 

Președintele SUA, în vârstă de 78 de ani, le-a transmis americanilor că ”dozele suplimentare sunt importante, dar cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem este să avem mai mulţi oameni vaccinaţi.”

În prezent, aproximativ 23% din populația SUA nu a primit nicio doză de vaccin. ”Aceștia provoacă groaznic de mult rău pentru restul ţării”, a mai spus Biden. 

Liderul american a primit a doua doză de vaccin Pfizer în ianuarie. Liderul american a precizat că și soția sa, Jill Biden, în vârstă de 70 de ani, va primi a treia doză, potrivit nbcnews.ro.