MENIU

Jocuri de Putere, despre Sănătatea din România, despre turism și Crăciun

Rareş Bogdan

În această seară, unul dintre medicii pe care Occidentul dar si tarile Golfului şi-i doreşte cu ardoare, vine la “Jocuri de Putere” şi face radiografia unui sistem de sănătate îmbolnăvit de oamenii care nu-l înţeleg. 

Vei afla de ce se încăpăţâneze să rămână în România, cum se poate face medicină performantă jonglând printre catastrofe şi care este reţeta succesului său.

Iar de la ora 22.00, fostul ministru de Externe Mircea Geoană şi vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Alin Burcea, analizează efectul conflictului ruso-turc asupra economiei României. Cum poate fi “ocupată” Antalya după ce a fost golită de ruşi? Cum rescrie eşecul “primăverii arabe” interesele geostrategice ale Estului Europe? Sunt turiştii ruşi o mină de aur sau doar un deziderat? Se va schimba ceva in 2016 pentru Romania? Dupa esecul "primaverii arabe" a cazut Egiptul si Tunisia ca destinatii de vacanta, apoi a venit randul "cutremurul politico-economic" al Greciei in mai-iunie si acum se pregateste de crah Antalia-Belek-Alania-Lara unde peste 5 milioane de turisti din fostele tari din URSS isi faceau vacantele. Cum va reactiona Turcia? Vor scadea preturile pentru occidentali, inclusiv romani.

NU RATA, de la ora 23.00, o analiză chirurgicală a unui paradox istoric şi isteric: de la Constantin Brâncoveanu, cel care a ajutat creştinătatea răsăriteană să rămână ortodoxă la intersecţia dintre ruşi, habsburgi şi otomani, la tendinţa bruxelleză de a înlocui “Crăciun fericit” cu “Felicitări sezoniere”.

CINE SUBMINEAZĂ IDENTITATEA CREŞTINĂ A EUROPEI? CUI ÎI TREMURĂ NĂDRAGII LA BRUXELLES?

Răspunsurile astă-seară la “Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

Mai multe articole despre:
turism Crăciun Rareş Bogdan jocuri de putere