MENIU

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Marea păcăleală a Partidului Social Democrat

oreste teodorescu, jocuri de putere, PSD, congres PSD

Ultimul congres PSD ne arată încă o data, clar ca lumina zilei, că singura resursă a acestui nefericit partid a rămas înșelăciunea! Cum am putea noi să-l credem pe Ciolacu că aceasta adunătură de interese exclusiv legate de banul public va deveni un partener politic în lupta împotriva corupției și a abuzurilor, că respiră valori europene și nord-atlantice și că și-a însușit marile erori din epoca Dragnea, când toţi cei 17 lideri care formează noua echipă de conducere a PSD au fost locotenenţii mustăciosului cu haine vărgate?

Dar poate cea mai evidentă probă că partidul lui Ciolacu este fix același partid al lui Dragnea este strategia Gabrielei Firea, astăzi prim-vicepreședinte, care candidează fugind de sigla partidului care îi îngreunează pasul săltăreț! Tot staff-ul ei de campanie știe că lumea s-a săturat până peste cap de ticăloșii acestui partid și încearcă o păcăleala de Obor, de parca Firea e doar primarul în funcție, nu și al doilea om ca importanță în PSD.

Și, ca aparența de schimbare în partid să poată păcăli cât mai mulți naivi, a fost scos să latre în public vestitul cap de gumă, Codrin Ștefănescu. Cu ochii roșii și bale înspumate pe la colțul buzelor subțiri, fostul valet al lui Dragnea face o adevărată criză de isterie, deplângând distanțarea de linia trasată de liderul maxim, momentan ținut la răcoare...

În fine, vom trece prin subiectele fierbinți ale momentului împreuna cu Mihai Chirica, Mario de Mezzo, Grigore Cartianu și Laurentiu Ciocăzanu.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere congresul psd